NUMIX.NL >  FAQ | Zoeken | Gratis registreren | Inloggen

Darten sport of spel?

 
Plaats Reactie    Numix Forum Index -> SPORT
naduah
12-10-2004 20:57 Darten sport of spel? Reageer met quote
Darten:
Is dit nou volksvermaak of een sport Question Heel veel mensen denken dat het niet meer is als een spelletje met drank of veel drank met een spelletje Rolling Eyes
Toch is het niet zomaar een spelletje. Voor de mensen die nog nooit eerder een pijltje hebben gegooid, zou ik zeggen probeer het eens. Het is nog niet zo makkelijk als het wel lijkt. Laat staan dat een hoog niveau bereiken een simpele opgave is. Inmiddels kent iedereen het spel Darts. Iedereen heeft er ook een mening over. En er wordt inderdaad veel gedronken door een aantal darters. Maar evenveel darters drinken geen druppel.
Het sport-element in dit spel is vooral de concentratie. Je compleet afsluiten van de buitenwereld. Altijd maar proberen op het juiste moment te finishen. En dan heb ik het nog niet eens over de sportiviteit van de darter. Op het eerste beste voetbalveld kunnen ze daar nog wat van leren. Exclamation
Darten is niet alleen voor individuen. Hele families doen er aan mee. En als ze niet mee doen, gaan ze mee om aan te moedigen, mee te leven, partijen schrijven en troosten wanneer het weer een keertje niet gelukt is. De dartwereld is niet zo gek groot, dus iedereen kent iedereen. De sfeer is dan ook goed, gezellig en dus vaak ook een familie-uitje.
Eind januari/begin februari is Open Nederland weer. 5000 mensen in één hotel. Darters vanuit de hele wereld zijn daar dan aanwezig. Toppers maar ook darters die meedoen om het een keertje mee te maken.
Heel zeker de moeite waard om ook als toeschouwer een kijkje te nemen, de sfeer te proeven en zelf te beoordelen of dit nu een spel of sport is.
 
Plaats Reactie Pagina 1 van 1

Snel antwoorden:

Onderwerp  

E-mail  
(vereist, e-mail adres wordt niet getoond)

Welke kleur is de lucht?  
(spam beveiliging)

Bij het posten ga je akkoord met de voorwaarden.

 
Ga naar:  


Powered by phpBB © Numix | Voorwaarden