NUMIX.NL >  FAQ | Zoeken | Gratis registreren | Inloggen

Bladen, bladen, bladen...

 
Plaats Reactie    Numix Forum Index -> ALGEMEEN
Gast
28-07-2004 16:14 Bladen, bladen, bladen... Reageer met quote
Het ene blad na het andere blad verschijnt tegenwoordig. Maar zijn deze bladen allemaal wel zo interessant? Niet dus. De meeste bladen vertellen alleen maar over de levens van beroemde sterren en de roddels. Gemiddeld zijn er al 10 bladen die daarover verschijnen.

Kijk en vergelijk. In het ene blad staat vaak dezelfde informatie als in het anderen. Wat heeft het voor zin om nog een ander blad te kopen als je er al 1 in huis hebt. Alles is hetzelfde. Behalve de lay-out. En dan beweert de redactie van het ene blad dat het unieke plaatje door hun fotograaf is geschoten. Terwijl de redactie van een ander blad dat het plaatje door hun fotograaf is geschoten. Maar ze zijn allebei hetzelfde. Dat klopt dus vaak ook al niet!

Het lijkt net of al die roddelbladen als doel mensen te kwetsen hebben. Vooral dan de bekende nederlanders die er iedere week in staan. Erg flauw en kinderachtig. Zoals te verkondigen dat maxima weer zwanger is. Terwijl ze dat nog helemaal niet kunnen weten. Het bewijs van nog meer leugens.

Ze zouden eens bladen moeten maken over de ware realiteit. Misschien is dat zinvoller in plaats van een maxima die van haar rust geniet in haar badpak op de foto te zetten?!!
 
Gast
28-02-2005 18:27 britney spears Reageer met quote
wat zijn der voor roddels over haar
Plaats Reactie Pagina 1 van 1

Snel antwoorden:

Onderwerp  

E-mail  
(vereist, e-mail adres wordt niet getoond)

Welke kleur is de lucht?  
(spam beveiliging)

Bij het posten ga je akkoord met de voorwaarden.

 
Ga naar:  


Powered by phpBB © Numix | Voorwaarden