NUMIX.NL >  FAQ | Zoeken | Gratis registreren | Inloggen

welke dagcreme

 
Plaats Reactie    Numix Forum Index -> BEAUTY EN VERZORGING
Gast
17-10-2006 18:22 welke dagcreme Reageer met quote
welke dagcreme kan ik het beste gebruiken? ik heb namelijk een huid dat nogal snel glimt. voldoet een dagcreme van bijvoorbeeld de kruidvat?
 
Gast
17-10-2006 18:27 Re: welke dagcreme Reageer met quote
Anonymous schreef:
welke dagcreme kan ik het beste gebruiken? ik heb namelijk een huid dat nogal snel glimt. voldoet een dagcreme van bijvoorbeeld de kruidvat?

ik denk dat je beter even een deskundige kan laten bekijken wat voor type huid jij hebt (verschillende dagcremes voor verschillende huidtypes!), en je misschien ook meteen een dagcreme laten adviseren, misschien door een visagiste of huidspecialist. als je huid vettig is, dan moet je dus juist geen vette creme gebruiken. heb je een droge huid kan je beter een vochtinbrengende creme gebruiken in de zomer, in de winter gebruik je een iets vettere dagcreme, aangezien het dan kouder is, en ook ivm wind etc. heb je een getinte huid, zijn er weer andere soorten dagcremes. enkele bekende dagcremes zijn olaz, retinol (vitamine E), roc, biotherm en nivea (new skin).
Gast
30-01-2010 16:25 dagcrème Reageer met quote
Aangezien je huid glimt, heb je normaal een vette huid.
Gebruik daarom een dagcrème voor de vette huid, zeker niet voor de droge huid. Dan krijg je dat glimmende uitzicht nog harder. Je kan een dagcrème van kruidvat gebruiken maar het is altijd beter om een dagcrème bij een schoonheidsspecialiste te gaan halen. Deze crèmes zijn doeltreffender en werken effectiever

mvg
JulieFilez
11-06-2011 21:54 welke dagcreme Reageer met quote
Ik heb dagcreme van nivea, echt heel goed (y)
Plaats Reactie Pagina 1 van 1

Snel antwoorden:

Onderwerp  

E-mail  
(vereist, e-mail adres wordt niet getoond)

Welke kleur is de lucht?  
(spam beveiliging)

Bij het posten ga je akkoord met de voorwaarden.

 
Ga naar:  


Powered by phpBB © Numix | Voorwaarden