NUMIX.NL >  FAQ | Zoeken | Gratis registreren | Inloggen

valse nagels en kunstnagels
1, 2, 3, 4  Volgende
 
Plaats Reactie    Numix Forum Index -> BEAUTY EN VERZORGING
Gast
16-10-2006 17:37 valse nagels en kunstnagels Reageer met quote
ik wil valse nagels laten zetten, ze moeten niet al te veel opvallen, kan je ze zelf aanbrengen en hoe lang blijven ze zitten?
 
Gast
16-10-2006 17:40 Re: valse nagels en kunstnagels Reageer met quote
Anonymous schreef:
ik wil valse nagels laten zetten, ze moeten niet al te veel opvallen, kan je ze zelf aanbrengen en hoe lang blijven ze zitten?

je kan kunstnagels zelf aanbrengen, als je valse nagels koopt zit er ook nagellijm bij, maar die kan je ook los kopen. enkele tips hierbij zijn om eerst je nagels te vijlen, de valse nagels moeten niet te lang zijn, ze moeten wel een beetje op je nagels passen. knip daarom je nagels een beetje af, mochten ze te lang zijn. valse nagels kunnen soms wel een week blijven zitten, hangt er een beetje vanaf wat je met je handen doet... maar mocht een kunstnagel afbreken kan je natuurlijk altijd weer een beetje nagellijm erop doen.
Gast
10-06-2007 20:40 :) Reageer met quote
Ik zou het beste gewoon naar de nagelstyliste gaan en daar gel-acryl of solar nagels laten zetten..

Dit kost ongeveer 40 euro
en blijft er een maand opzetten, het is profecioneel en ziet er mooi uit!

kus bibi
Gast
18-06-2007 19:05  Reageer met quote
beste BIBI , mijn vrouw heeft solar nagels laten zetten in
china town [ beverwijk ]
we wonen in heerlen en om bij te werken is hier nog niets [ niemand weet wat solar nagels zijn ]
Weet jij waar ergens wij terecht kunnen [ en dan niet in beverwijk ]
Gast
06-07-2007 8:45 solar nagels Reageer met quote
Ben je wel of niet tevreden met solar nagels. Want klopt dat alleen beverwijk ze promoot en ze doen alsof ze de beste zijn. Hoor graag wat uw reakties zijn, ivm ik voor mijn bruiloft ook gel of solar nagels wilde laten zetten.
groetjes jacq
Gast
08-06-2008 0:36 Solar Reageer met quote
Ik heb vandaag solar nagels laten zetten in Beverwijk op de zwarte markt en ik ben er zeer tevreden over, super sterk en super netjes gedaan.

Het klopt dat er veel stands zijn die t slecht zetten maar ik heb ze bij een klein tokotje laten zetten in de chinatown, hetzelfde straatje als waar ze dat karaokesysteem promoten.
T zit tussen zo'n grote nagelstudio en pruikenwinkel in.

Prijs is 45 euro tenzij je bijvoorbeeld een andere kleur als tip wil, dan is het 50 euro.

Als men een foto er van wil hebben moet je maar ff mailen en stuur ik mwel:)

Ik kreeg die toko trouwens als tip van iemand die ze ook daar heeft laten zetten.
Inmiddels bij heeft laten werken bij een nagelstudio heeft positieve reacties gekregen.. daar vonden ze dat die toko het heel netjes deed voor iets wat op de beverwijksemarkt staat
Gast
12-06-2008 16:28 solarnagels Reageer met quote
Ik heb zondag ook op de bazaar in beverwijk solarnagels laten zetten! Echt heel mooi.
Die mensen hebben ook een winkel in s'Hertogenbosch.
America diamond Nails. In beverwijk heet t Miss Saigon Nails.
40 Euro met French Manicure.
Gast
18-06-2008 9:35  Reageer met quote
In Amsterdam West bij plein 40-45 is er een nagelstudio Hollywood Star nails! Ik zit daar al 3 jaar daar zetten ze ook Solar nagels! Ik vind ze daar hartstikke goed! Mijn nagels zien er altijd mooi uit en ze breken nooit af!
Gast
08-07-2008 23:19 solar nagels Reageer met quote
IK heb nu vier weken geleden solar laten zetten met French manicure, ze bleven erg goed zitten, heb ze met heel veel moeite er zelf afgehaald, wat geen pretje was overigens. Maar ben wel de nachtdienst doorgekomen zo, met vijl en nageltang.

Het was in hal 5 bij vietnamese mensen, zag er echt perfect uit en het kostte me 42 euro. Wil je iets anders dan french dan is de prijs ook anders. French is het meest naturel, witte randjes maar super voor je huwelijk...en lekker fris.

Succes en alvast een geweldige trouwdag gewenst vanuit Alkmaar.
Gast
09-07-2008 13:49  Reageer met quote
Ik heb een aantal dagen geleden solar nagels laten zetten in chinatown.. Ik ben echt supertevreden! Ik bijt nagels dus het zag er niet uit. Nu zien ze er super mooi uit! Voor de website: crystalnails.nl daar heb ik het laten zetten...
Gast
19-07-2008 19:32 solar nails Reageer met quote
ik heb nog nooit gehoord van Solar nails, kan je dat laten doen rond Gent of van welk merk is het? bij welke verdeler kan je het kopen?
Gast
28-07-2008 6:01  Reageer met quote
laten doen op de zwarte markt in Beverwijk.
Gast
25-09-2008 23:28  Reageer met quote
solar nails NEP

in beverwijk china town zetten ze hele mooie nagels mmaar ze zetten je af bij het leven!

als nagelstyliste ben ik tevreden over t resultaat van de nagelstylistes in chinatown, goede hechting geen lucht onder de kunstnagel, en mooi en styrak gezet.

ze vragen voor acryl volgens mij iets in de 30 euro en voor gel 45 french. dan heb je solar en dat is iets duurder.

hoe dan ook!!

ze zetten zogenaamde gel en acryl en solar allemaal met een acrylpoeder en liquid! :O

gel gaat onder de lamp en is flexibeler, als jullie daar nagels zetten gaat er niemand onder de nagellamp!? ze staan er niet eens, daarbij iss gel kant en klaar in een potje. en dat is het bij hun niet.

ze gebruiken voor zogenaamde gel acryl en solar allemaal acryl poeder en liquid!

dus hetzelfde product ,maar 3 verschillende prijzen!

en solar>? nog nooit van gehoord heb het toen ook laten zetten want het zou volgens hunniet gaan verkleuren onder de zonnebank. dat was het verschil, zeggen ze nou het is gelul.

ik werk met OPI producten 1 van de beste producten ik zou zeggen google het.

en dames, volgende keer in beverwijk je nagels laten doen?
ga voor het goedkoopste acryl dus want je krijgt met solar en gel precies hetzelfde alleen voo een duurdere prijs.,!

groetjes
Gast
18-10-2008 19:11 solar Reageer met quote
solar is officieel toch gewoon een lijn van de creative? net als de ez-flow en inm en al die merken verschillende lijnen in hun assortiment hebben :S maar of ze dat in beverwijk wel echt gebruiken, dat weet ik niet..
Gast
08-12-2008 21:07 solar Reageer met quote
Solar nagels is harder dan acryl waardoor het ook heel moeilijk te verwijderen. Waardoor je dan ook veel sneller de natuurlijke nagel beschadigd. Als je wel mooie nagels wil kun je echt beter gel of acryl nemen. En al zeker geen plak nagels want daar kunnen je nagels zeer ernstig en blijvend van beschadigd raken.
Gast
15-12-2008 19:39 solar nagels Reageer met quote
bij nails by els kost solar 25 alle andere setjes ook
doet het netjes en is een leuke vrouw
tel 020-6147865
staat ook op marktplaats en geeft ook cursus

en bij els staat er echt solar op de pot
Gast
29-12-2008 14:39 solarnails Reageer met quote
Ik ben al overal geweest voor kunstnagels , in amsterdam beverwijk,londen new york etc. Voor kunstnagels zullen jullie toch echt een vietnamese nagelstudio moeten zoeken, niemand ter wereld zet betere nagels als de vietnamesen!! In de VS is het al zo dat je als blanken niet eens meer een salon hoeft te beginnen men gaat toch naar de vietnamese salons omdat die eenmaal beter zijn. Wat Solar betreft, dit bestaat echt wel en wordt ook zeker wel gebruikt in Beverwijk, het is net als acryl een poeder met een liquid , dus geen wonder dat LEKEN denken dat ze belazerd worden...... De Solar nails zijn echt wel mooier hoor , ook op de Beverwijkse bazaar
Gast
29-12-2008 14:41 Deventer Reageer met quote
Ik heb in Deventer een hele goeie salon ontdekt aan de Zandpoort 10 , vlakbij het centrum.
Ze zetten ook Solarnails echt heel mooi en heel goed!
Gast
07-01-2009 14:51 Solarnagels Reageer met quote
Mensen ik ben bij Dai Nam in Nijmegen geweest.. heb 45 euro achtergelaten voor solarnagels en mijn huisgenoot 35 voor acryl... het kwam uit hetzelfde potje, dus ik heb 45 meer kunnen afrekenen, ook verkleuren ze, scheuren ze en zit er super veel lucht onder (NA EEN WEEK!!!) dus succes ermee.. ik doe er niet meer aan en ik ga vanavond nog even terug om ze te vertellen dat ze er iets aan kunnen doen! Ik ben super pissig natuurlijk
Gast
04-02-2009 13:14  Reageer met quote
Bij Goldennails in amsterdam west zetten ze hele mooie nagels. Solar kost 35 en gel kost 25. kan ook zonder afspraak.
Gast
26-02-2009 11:13  Reageer met quote
Dames wat jullie allmaal niet bgrijpen is dat Solar gewon een merknaam is van acryl. Meer is het niet.
Ben zelf ook nagelstyliste.
Wat ik helemaal niet bgrijp is dat jullie in Beverwijk nagels laten zetten, Ze hebben daar nog NOOIT van hygiene gehoord de vijl die ze bij jou gebruiken gebruikeen ze ook bij 100 andere klanten (lekker fris) het krioelt er van de bacterien en schimmels. ik krijg hier in mijn salon erg veel Beverwijk klanten en mag dan de boel weer gaan herstellen om die troep (want meer is solar niet, een van de goedkoopste en slechtse merken die er bestaat) er weer af te halen en dan echt mooie nagels te plaatsen.
iedereen die eerst in Beverwijk is geweest en daarna bij mij komt is bij mij gebleven, men geneest gelukkig wel van beverwijk, het zou verboden moeten worden. Soms komen hier mensen binnen vanuit Beverwijk met groene nagels een en al bacterien.
Hup door naar de huisarts.
Leuk joh Beverwijk, NOT!!! verbieden die smerige vieze toko daar.
Gast
22-03-2009 10:11  Reageer met quote
Als het op het potje staat, betekent het nog niet dat het er ook inderdaad in zit. De meeste orientaalse salons importeren alles uit orientaalse landen en daar zit vaak MMA in. Google daar maar eens op..
Gast
23-03-2009 9:37 kunstangels Reageer met quote
ik ben het helemaal eens met een van de laatste schrijvers. ik ben zelf ook al jaren nagelstyliste en ik geef ook les. tijdens mijn opleiding zoveel jaar geleden werd er erg de nadruk gelegd op hygienen, het lijkt echter wel of niemand zich daar iets van aantrekt. op de rommelmarkt de braderie en de zwarte markt overal kun je tegenwoordig nagels laten zetten, tegen de mooiste prijzen. maar of de prijzen ook wat over de nagels zeggen, meestal wel. ik kom het idd ook vaak tegen dat mensen bij mij komen om de troep van een ander te laten opknappen. en dan tijdens de behandeling vertellen over hoe die andere styliste haar werk doet. nou hou ik er niet van om ander mans werk af te kraken dus hou ik tijdens de behandeling mijn mond over de kwaliteit van de nagels. dus ik zeg verbieden al die kraampjes overal en ga naar een styliste die haar werk verstaat.
[/quote]
Gast
23-03-2009 14:35 Re: kunstangels Reageer met quote
Ook ik heb een goed lopende nagelsalon en baal enorm van de sets kunstnagels die ik moet herstellen die op de Beverijkse Bazaar zijn gezet met Solar Nails.

De natuurlijke nagelplaat is vaak zo dun gevijld dat deze rood en hypergevoelig is. Doordar Solar zo hard en niet flexibel is is de kans op blijvende beschadiging van de natuurlijke nagel en het nagelbed zeer groot. Je hoort dan: "ik stootte mijn nagel kei hard, maar de nagel zat er nog op, en het deed nog een week pijn. Een goed gezette kunstnagel vangt de klap op of breek bij hard stoten, een stuk minder pijnlijk.

Doordat het product zo keihard is, is het haast niet te verwijderen met een vijl of priductremover en wort het een lang en soms pijnlijk proces voor de klant (dunne nagelplaat!).

Ik heb nu 2 vaste klanten die in Bevewijk zij begonnen, de ene had meerdere nagels met een groene bacteriŽle infectie en de andere had zo'n dunne nagels , waarvan 2 ver ingescheurd door stoten, dat nabehandelen geen optie was maar steeds kort houden en goed verzorgen tot er een redelijke uitgroei was.

Het is onbekende welke stoffen er in het Solar prodict zitten, maar vaak wel MMA, ee stof waar veel mensen snel een hefitge allergische reactie op krijgen en die kan zorgen voor perforatie van de nagelplaat. In veel landen is deze stof ook verboden.

Ook een goede hygiene bij het zetten van nagels is vereist, niet roken en eten, handen wassen en desinfecteren en voor iedere klant schoon gereedschap, vijlen en een schone tafel...nog niet gezien op de Bazaar.

Dames bezint eer ge begint en denk aan je gezondheid!!
Gast
24-03-2009 10:24  Reageer met quote
Even voor de duidelijkheid...
CND solar is een heeeeeeeeeeeeeeeel ander product dan de "solar" die in Beverwijk wordt aangeboden.

CND Solar is dus wel netjes en makkelijk te verwijderen, de Beverwijkse solar wordt (zoals ik hier lees) veel te duur verkocht, het is troep en het is super goedkoop, waarom denk je dat ze daarmee werken......omdat ze er verschrikkelijk veel aan verdienen!
Ook ben ik het er mee eens dat de kunstnagels bij een harde klap horen af te breken, bij een goede nagelstylist heb je garantie en kun je altijd terecht als je een nagel gebroken hebt en negen van de tien keer is het garantie (binnen de door hun aangegeven tijd). Als ze niet breken, dan heb je achteraf veel meer schade aan de natuurlijke nagels!
Gast
24-03-2009 16:12  Reageer met quote
Inderdaad zijn de Solar Nagels van BEverwijk niet te vergelijken met het top product van Creative "Solar" .
Op dit moment is geloof ik ook met stappen bezig omdat zij de rechten op de naam Solar hebben.

Je kan dus met een gerust hart naar een styliste die Solar van Creative (CND) gebruikt. dan ben je waarschijnlijk in goede handen.
Gast
25-03-2009 15:41  Reageer met quote
Het leuke van beverwijk is dat de solarnagels bij iedereen met dezelfde vijl worden gezet..totdat hij uiteraard versleten is...
Tis ook erg leuk voor een nagelstyliste als ze ze eraf moeten vijlen..ze worden in beverwijk in 3 kwartier gezet...en dan gaan de mensen zoeken waar bij te vullen (want daar zijn ze in beverwijk natuurlijk niet happig op) en kan de nagelstyliste 3 uurtjes zitten hakken om ze eraf te krijgen..als ze de mensen met solarnagels al aannemen!!Uiteraard gaat dit gepaard zonder extra kosten...en dan maar hopen dat de client geen schimmels heeft opgelopen.en nog eens bij je terugkomt na de "storing" opgelost te hebben.
Gast
26-03-2009 14:36  Reageer met quote
Komt er bij mij een klant met Solar-nagels, dan reken ik extra kosten om deze te verwijdren....kost met ook extra materiaal en ben niet van plan door het geprul van een ander verlies te lijden!
Gast
29-03-2009 22:49 vraagje Reageer met quote
een vriendin van mij heeft acryl nagel laten zetten in dai nam in nijmegen, ze is er heel erg tevreden over en ze zien er prachtig uit en lijken gewoon op echte nagels, niet van nep te onderscheiden.

bovendien kan ze er ook alles mee doen! ze zijn heel erg stevig.

ik wil ze daar ook laten zetten binnenkort, maar als iemand nog tips heeft hoor ik het graag.
Gast
23-04-2009 15:29 nagels Solar ook Reageer met quote
Hai, Willen jullie dan neerzetten de Zwarte Markt en niet Beverwijk, ik ben een nagelstylisten in beverwijk in huiselijke sfeer ik doe aan solar gel en ben gespecialiseerd in gel.

De zwarte markt is een massa productie.. Maar de nagelstyliste's in beverwijk, zijn goed opgeleid.
Plaats Reactie Pagina 1 van 4
1, 2, 3, 4  Volgende

Snel antwoorden:

Onderwerp  

E-mail  
(vereist, e-mail adres wordt niet getoond)

Welke kleur is de lucht?  
(spam beveiliging)

Bij het posten ga je akkoord met de voorwaarden.

 
Ga naar:  


Powered by phpBB © Numix | Voorwaarden